Vsi, ki ste mnenja, da je osebni trener, fitnes program in rekreacija pomemben vir energije in zdravja, imate prav. Ker je zime konec in spomlad je že tu, vsi že nestrpno čakajo, da gredo na morje, se znebijo oblačil in skočijo v vodo po tisto prijetno osvežitev. Kaj pa vi? Se vi tudi že vselite plaže, morja, kratkih majic, kopalk, kostimov?

Veliko ljudi pa se poletja kaj dosti ne veseli. To pa je seveda predvsem zaradi lastnega izgleda. Skozi zimo si morda naberemo kakšen kilogram več, zato nam je poleti na plaži malce bolj nerodno.

osebni trener

Kaj lahko naredimo? Vsekakor se je potrebno odločiti za gibanje. Ker pa želimo čim hitrejše in kakovostne rezultate potem je osebni trener, fitnes program še kako pomembna odločitev. Osebni trener vam bo prilagodil fitnes program le za vaše telo in vaše želje. Ker je pri preoblikovanju telesa in kurjenju odvečnih kilogramov nenehno potrebna motivacija, nam jo osebni trener vedno zagotovi. Je najučinkovitejši način kako si zagotoviti bolj samozavestno postavo. Vsak ima svoje želje kaj bi rad spremenil na sebi. Nekateri bi radi bolj vitko postavo, nekateri bi radi povečali obseg mišic in podobno.

Takšne želje so roko na srce pravi projekti. Če se jih sami lotimo se nam kaj hitro lahko zgodi, da obupamo. Enostavno nam zmanjka motivacije, čeprav smo morda začeli s pravim elanom. Zato je ključno, da imamo določen fitnes program, katerega se ustrezno držimo. V ta program nam bo osebni trener vključil in razporedil vaje, ki so potrebne za doseganje rezultatov. Hkrati pa nam bo tudi svetoval glede prehrane. Zelo pomembno je pri preoblikovanju telesa, da pazimo na prehrano.

Kategorije